Retourneren

Helaas is het niet mogelijk om bloemen en bouquetten te retourneren. Als er iets mis gegaan is, neem dan gelijk contact op met ons! Wij proberen alles eraan te doen om het probleem op te lossen.

 

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor al onze bloemen en bouquetten assortiment, omdat deze binnen de bedenktijd kunnen bederven. Voor de planten heeft u een afkoelingsperiode van van 7 dagen en voor de niet-levende artikelen heeft u 14 dagen vanaf de dag na ontvangst van de bestelling. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht moet u ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring laten weten dat u een overeenkomst herroept. Om de herroepingstermijn in acht te nemen is het voldoende om uw mededeling over uw uitoefening van herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van Herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betaling die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief de verzendkosten onverwijld binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing te overeenkomst te herroepen, van ons terug. De terugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt. Wij kunnen wachten met het betalen totdat wij de goederen terug hebben ontvangen. U bent optijd als u de goederen terug stuurt voordat de aangegeven termijn verstreken is. De directe kosten van het retourneren zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waarde vermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen en die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.